RRETH KOMPANIS

Rolle Mont është nje kopani cilësore dhe shumë e famshme në Kosovë, jemi të parët prej paslufte që merrëmi me vendosjen e roletave dhe të gjitha perdeve të ndryshme në objektet a po shtëpit tuaja, kemi një staf shumë profesional dhe të trajnuar që ambientin tuaj ta zbukurojm.

Dëshironi që shtëpia e juaj të duket e bukur dhe elegante, dëshironi që djelli përvëlues të mos depertoj në dhomat e juaja, atëher zgjedhni Roletat më të bukura dhe më cilsore të kompanis Rolle Mont me një staf shumë cilsor dhe me punën profesionale që ju bëjmë të ndjehëni rehat në ambientet tuaja.

Mos ngurroni dhe na vizitoni, do të bindeni me produktet dhe punimet tona.

Rolle Mont bën përpunimin e të gjitha roletave si:

• Roleta Veneciane
• Perde Shiritore (traka)
• Perde Shiritore (traka 89 mm)
• Perde Rolle
• Roleta Klasike nga PVC
• Roleta Klasiki nga Alumini
• Perde Rolle Zebra
• Dyer Harmonike nga PVC
• Roleta Veneciane prej Druri
• Roleta mbi dritare nga PVC dhe Alumini

Rolle Mont gjendet në Prishtinë afer Sllovenia Sportit si dhe me deponb kryesore në Bardhosh afër Albi MALL.

Mob:
044 / 049 171 521
049 653 023
044 102 836
e-mail:
info@rollemont.com
rolle.mont.n.p.p@hotmail.com
www.rollemont.com


Archives