Info

Rolle Mont gjendet në Prishtinë afer Sllovenia Sportit si dhe në Podujevë përball stacionit të Autobusëve.
Mob: 044 171 521
049 653 023
044 102 836
e-mail: info@rollemont.com
rolle.mont.n.p.p@hotmail.com
www.rollemont.com

Kërko

Web Mail

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
12345678910

Deshironi që shtëpia e juaj të duket e bukur dhe elegante, dëshironi qe djelli përvëlues te mos depertoj ne dhomat e juaja, atëher zgjedhni Roletat më të bukura dhe më cilsore te kompanis Rolle Mont me një staf shumë cilsor dhe me punen profesionale ju bëjmë që të ndjehëni rehat në shtëpit tuaja.

 

 

 

Rolle Mont bën përpunimin e të gjitha roletave si:

• Roleta Veneciane
• Perde Shiritore (traka)
• Perde Shiritore (traka 89 mm)
• Perde Rolle
• Roleta Klasike nga PVC
• Roleta Klasiki nga Alumini
• Perde Rolle Zebra
• Dyer Harmonike nga PVC
• Roleta Veneciane prej Druri
• Roleta mbi dritare nga PVC dhe Alumini

Rolle Mont gjendet në Prishtinë afer Sllovenia Sportit si dhe në Podujevë përball stacionit të Autobusëve.
Mos ngurroni dhe na vizitoni do te bindeni me produktet dhe punimet tona.