Monthly Archives: November 2017

  • 1

Rreth nesh

Category : Uncategorized

ROLLEMONT eshte nje kopani cilesore dhe ne drend ne Kosove, jemi te paret pre paslufte qe merremi me vendosjen e roletave dhe te gjitha perdeve ne dritare

Rolle Mont gjendet në Prishtinë afer Sllovenia Sportit si dhe në Podujevë përball stacionit të Autobusëve.
Mob: 044 171 521 • 049 653 023 • 044 102 836
e-mail: info@rollemont.com • rolle.mont.n.p.p@hotmail.com • www.rollemont.com


Archives