LLOJET E PERDEVE DHE ROLETAVE

CLËSI, SHPEJTËSI DHE KORREKTËSI

CILËSI

Perdet e llojeve të ndryshme mundë ti porositni duke na kontaktuar, ne do jemi shume shpejt pran jush.

SHPEJTËSI

Ne jemi gjithmon pran jush, roletat e ndryshme dhe perdet të cilat i kemi ne tregun e Kosoves jan të një kualiteti shumë të lart.

KORREKTËSI

Ju vetë na telefononi, matja edhe montimi jan gratis në të gjith teritorin e Kosovës, andaj mos ngurroni, jemi më të mirët dhe më të lirër.

PRODUKTET TONA JAN TË CILSIS SË LART BASHKOHORE DHE ME STANDARTE